Şehit Abdulvahap Çokur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 04125020222
Belgegeçer : 04125020222
WEB https://sehitabdulvahapcokurmtal.meb.k12.tr
Adres : FIRAT MAH. 589. SK. SEHİT ABDULVAHAP COKUR MTAL BLOK NO 12A KAYAPINAR / DİYARBAKIR
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek ahlaki ve moral değerlere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişim ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL(TEKLİ)